ESPORTS

El filial del CE Sabadell es retroba amb el triomf

Alegria arlequinada a Olímpia. /Lluís Franco

El filial del CE Sabadell s’ha retrobat amb el triomf cinc jornades després. Els de Conrad Garcia s’han imposat al Palamós (3-1) a Olímpia i s’asseguren continuar en zona d’ascens com a mínim una setmana més. L’inici ha pogut ser somniat, però el porter ha negat el gol a Adri Gonzàlez al primer minut de joc.

S’ha tret la pressió inicial de sobre l’equip gironí que també ha avisat als primers instants amb alguna arribada de perill. El domini, arlequinat. I de controlar el partit ha arribat el primer de la matinal a Olímpia. Miquel Ustrell ha convertit, amb un gran llançament, una falta des de la frontal per a avançar als sabadellencs. Fins i tot han pogut duplicar l’avantatge els de Conrad Garcia abans del descans a través de Moha Ajani i Josep Roma, que no han estat encertats en la rematada.

El mateix Ajani ha afinat la punteria als primers minuts de la represa i amb un xut des de l’interior de l’àrea ha començat a encarar el partit amb el 2-0. Ha reaccionat el Palamós i ha pogut retallar distàncies mitjançant Izan Grande i ha posat la por al cos dels arlequinats. Qui més a prop ha estat del gol, no obstant això, ha continuat sent el filial. Amb contraatacs i transicions, Valter Pereira, Alya Camara i Alberto Salamanca han fregat la sentència.

I de la insistència ha arribat el tercer. Pereira ha culminat una bona contra per a tancar el partit definitivament i posar el 3 a 1. Torna al camí del triomf el Centre d’Esports que també es retroba amb les bones sensacions de cara a porteria abans de visitar un dels equips de la zona baixa la jornada vinent, el Viladecans, que és penúltim a la taula.

Comentaris
To Top