Diners

Nova gasolinera al polígon del Sud-oest

/ D. CHAO

Sabadell comptarà amb una nova gasolinera, abans de l’estiu, que s’ubicarà al polígon Sud-oest, al xamfrà dels carrers de Bernat Metge i el passatge de Rovira i Virgili. Recentment, i un cop concedida la llicència d’obres per a la construcció de la benzinera, han començat les tasques per a la seva posada en marxa.

Amb aquesta gasolinera, el polígon d’activitat econòmica del Sud-oest disposarà de dues estacions de servei, ubicades a pocs metres l’una de l’altra. La nova benzinera, que comptarà amb mitja dotzena de sortidors, és de l’empresa espanyola Petroprix, que malgrat tenir més de 100 punts de servei repartits arreu del territori espanyol, fins al dia d’avui encara no s’havia instal·lat a Sabadell, malgrat tenir diverses benzineres a la comarca, entre altres, a Castellar del Vallès.

/ D. CHAO

Un cop posada en marxa, aquesta zona del sud de la ciutat, a l’espai on antigament vivien desenes de gats, en el conegut solar dels gats, haurà guanyat dues noves empreses aquest 2024. En la mateixa finca –carrer Bernat Metge i passatge de Rovira i Virgili–, parcel·lada per la propietat en dos terrenys, també s’hi estan construint onze pistes de pàdel i un edifici annex de serveis. Ambdues construccions estan en marxa i en els pròxims mesos haurien d’estar operatives.

/ D.CHAO

Comentaris
To Top