Ciutat

La Fira del Vehicle d’Ocasió frega el 70% dels vehicles venuts: “Ha estat un gran saló”

Més de 6.000 persones van voler apropar-se fins a la Fira Sabadell / DAVID CHAO

Les previsions del Gremi de Mobilitat i dels diversos concessionaris era convertir la 14a Fira del Vehicle d’Ocasió en un èxit. I així ha estat. El passat diumenge, i després de quatre dies, el saló va abaixar el teló amb uns grans resultats: més de 6.200 persones –el doble que en la darrera edició– i 223 vehicles venuts –el 69% dels exposats i una quarantena més que en la 13a edició–.

Enguany, l’oferta era variada en preu, des dels 10.000 euros, passant per 30.000 euros i fins als de gamma alta de 50.000 i 70.000 €, i en marques –Seat, Cupra, Citroën, DS, Nissan, Renault, Dacia, Skoda, Mercedes-Benz, Volkswagen o Fiat, entre altres–. “Ha estat una gran Fira. Des del primer dia vàrem tenir molta afluència de visitants, molts d’ells compradors, que tenien clar que es volien comprar un vehicle al saló i que van decidir venir al primer dia per poder triar entre tota l’oferta”, explica Jaume Llop, president del Gremi de Mobilitat.

El perfil dels compradors

Segons dades del Gremi de Mobilitat, a través de les enquestes fetes a peu de saló, el 33,62% dels vehicles venuts van ser comprats per persones de la franja d’edat compresa entre els 25 i 44 anys, i el 58,9% d’entre 45 a 50 o més anys. “Principalment, han vingut majoritàriament famílies a comprar-se el vehicle principal, perquè han vist que aquí han trobat ofertes en vehicles totalment equipats i amb molt pocs quilòmetres, i que no tindran cap problema quan s’implanti la ZBE”, ha defensat Llop.

Finalment, des del Gremi de Mobilitat afegeixen que els visitants han vingut d’arreu de poblacions dels vallesos, però també de municipis del Maresme, Baix Llobregat o de l’Alt Penedès. “El saló està totalment consolidat, amb un públic molt fidel, que malgrat haver estat tres anys sense poder fer la fira, primer per la pandèmia i després per la crisi dels microprocessadors, han continuat venint”, finalitza el president del Gremi de Mobilitat.

Comentaris
To Top