ESPORTS

Nikolas Sánchez Izquierdo guanya l’ITF del Cercle Sabadellès

/Cercle Sabadellès

El torneig ITF Men’s World Tennis Tour organitzat pel Cercle Sabadellès va finalitzar aquest diumenge amb la gran final. El barceloní Nikolas Sánchez Izquierdo es va imposar a la gran revelació de la competició, Miguel Damas, al partit decisiu per a aconseguir el títol.

Sánchez Izquierdo, que arribava al torneig com a cap de serie número tres, es va imposar en tres sets (4-6, 6-4, 3-6) en una final de gran nivell i emoció. A les semifinals del dissabte, el barceloní va derrotar de forma contundent un dels grans candidats, Dani Rincón (6-4, 6-0), i va arrodonir el seu gran torneig amb el títol del diumenge.

A l’altre costat del quadre, tot i caure a la final, Miguel Damas es va endur el respecte del públic després de guanyar el número 1 del quadre, Oriol Roca, als quarts de final. A les ‘semis’, el madrileny guanyava 3-0 a Andrea Collarini al primer set quan l’argentí es va retirar per lesió.

Als dobles, Dani Rincón i Alejandro Turriziani van ser els grans dominador i és que la parella no va concedir cap set en tot el torneig. Els joves espanyols es van imposar a la final a la parella formada per David Pérez i l’ucraïnès Eric Vanshelboim (6-4, 6-4). En general, una segona edició de l’ITF organitzada pel Cercle amb un balanç molt positiu i un tennis de gran nivell.

Comentaris
To Top