Ciutat

Tres escoles de Sabadell estan de celebració

L’escola Sant Francesc i els dos centres Vedruna de Sabadell estan d’aniversari. El passat 1 de maig, amb motiu de la celebració del 75è aniversari de l’escola Sant Francesc, es va organitzar una trobada dels exalumnes del centre que va esdevenir multitudinària, amb centenars d’assistents. “Va ser un dia ple d’il·lusió, d’alegria de trobada i de reviure junts la tornada a les aules d’antics alumnes i professors”, expliquen des de direcció.

L’acte de celebració de l’escola Sant Francesc, que va acollir centenars de persones, entre professors, alumnes i exalumnes / Cedida

També els dos centres Vedruna de Sabadell tenen motius per estar de celebració, ja que enguany la congregació de les Carmelites de la Caritat Vedruna celebra els 200 anys. Fins a 37 exposicions es podran visitar en diferents espais públics dels diferents barris i municipis que incorporen una escola Vedruna d’arreu de Catalunya, així com també en el recinte del mateix centre educatiu.

En el cas de Sabadell, l’exposició de Vedruna Immaculada serà del 14 al 30 de maig a la Biblioteca Sud; amb l’acte d’inauguració a les 18 h del primer dia. Al centre Vedruna Carme, l’acte d’inauguració serà el 22 de maig a la Fundació 1859 Antiga Caixa Sabadell; i l’exposició estarà a l’entrada de l’escola entre 5 i 10 dies. Cada escola repassarà en una part comuna la història de la congregació, però es reservarà un espai singular on cada centre explicarà el seu recorregut propi.

Comentaris
To Top