Ciutat

Gorka Knör visita Sabadell per a reivindicar la feina feta per Junts al Parlament Europeu

/Victor Castillo

El número 5 de la llista de Junts i Lliures per Europa, Gorka Knör, ha visitat aquest diumenge la plaça de l’Imperial, a Sabadell. Knör ha aprofitat per a explicar la feina feta pel seu partit des del Parlament Europeu, centrada en la protecció i reivindicació del català.

“Hem estat treballant amb el govern espanyol i el Partit Socialista. Vam adquirir dos compromisos previs a una investidura. El primer: s’ha de poder parlar en català al Congrés. I el segon: la presentació de la petició oficial al consell de la UE. Això s’ha complert, però a partir d’aquí la decisió no depèn només del govern espanyol, també del consens dels 27 estats membres. En això hem estat treballant durant nou mesos i ha estat una bona feina des de Junts”, explica.

El candidat també ha exposat “una segona fita molt important”. Knör ha remarcat el suport a les petites i mitjanes empreses amb “una proposta de reglament a nivell europeu per regular els deutes de les grans empreses que devien 80.000 milions d’euros a les petites i mitjanes“. El número 5 ha estat acompanyat durant l’acte dels sabadellencs Alistair Spearing i Lídia Busoms, 17 i 20 de la llista de Junts, respectivament.

/Victor Castillo

Comentaris
To Top