Ciutat

Dos traficants, pare i fill, detinguts en una operació antidroga a Sabadell

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, naturals de la ciutat i de nacionalitat espanyola, per traficar amb marihuana i haixix en un domicili del Centre de Sabadell. Un pare i el seu fill –menor d’edat– es dedicaven presumptament a vendre droga des d’una casa ocupada, situada al carrer del Dr. Creuheras, just a tocar del CAP Centre. Els estupefaents, comprats prèviament en grans quantitats, es venien sobretot a menors, segons assenyalen fonts policials. Aquest divendres els Mossos han escorcollat l’immoble, on han trobat proves de la conducta criminal. Ara, se’ls investiga per un suposat delicte contra la salut pública.

Agents de l’ARRO, a l’operació antidroga del Centre de Sabadell / V. ROVIRA

Agents de l’ARRO i de la divisió d’investigació de l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell s’han desplaçat a la zona des de les 9 h per cercar dins l’immoble. La policia catalana ha enviat tres furgons i també s’hi ha apropat un secretari judicial. L’escorcoll ha durat hores.

Imatges de l’escorcoll, realitzat aquest matí en ple Centre / LL. FRANCO

Els dos detinguts venien la droga des de la casa ocupa. Hi havia un anar i venir de persones constant en el que era un dels punts de recollida d’haixix i marihuana del Centre. “Hi havia molt moviment de gent. Ja ens pensàvem que hi havia alguna cosa estranya”, assenyala un veí de la zona. “El barri s’està omplint d’ocupes que s’aprofiten de les cases abandonades”, lamenta una veïna.

L’operació dels Mossos ha trencat amb la calma habitual dels carrerons de vianants del Centre. “És una zona molt tranquil·la on viu gent gran i famílies”, assenyala una altra resident del carrer. L’immoble, situat en el número 27, era d’un home vingut de l’Argentina, segons expliquen més fonts veïnals, però des de fa anys la propietat era d’una entitat bancària.

Operació antidroga al Centre de Sabadell / V. ROVIRA

policia escorcoll mossos arro

/ V. ROVIRA

Comentaris
To Top