Ciutat

Es nega a fer-se la prova d’alcoholèmia i acaba detinguda

La Policia Municipal ha realitzat controls d’alcoholèmia en diversos punts de Sabadell aquest cap de setmana. El balanç ha estat de 14 denúncies en menys de 48 hores per conduir superant la taxa màxima d’alcohol permesa.

Un dels conductors, a més, va acabar detingut per desobediència i resistència a l’autoritat. Els fets van passar a la carretera de Caldes, a prop del cementiri, quan una patrulla va intervenir després que el vehicle sortís de la via. La conductora, de 47 anys, va donar 0,74 mg/l a la prova orientativa, però es va negar a continuar amb el procediment i va acabar arrestada per la Policia.

Un altre conductor va patir un accident de trànsit a la ronda Ponent amb la carretera de Terrassa després de passar per sobre la rotonda que hi ha en aquesta cruïlla, provocant danys materials a al zona. L’home, de 30 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,74 mg/l

Entre les denúncies, hi ha el cas d’un conductor de 55 anys que va donar positiu amb un resultat d’1,43 mg/l en un control a la plaça Margarida Xirgu de Sabadell. També ha estat denunciat el conductor d’un patinet elèctric que circulava begut i amb un acompanyant a bord.

Comentaris
To Top