• Publicitat

  El nou X-Trail arriba a Sabadell

  El concessionari oficial Maas Santi Enrique ofereix la darrera versió del SUV electrificat de NissanLa quarta generació està disponible en la configuració de cinc i set places / cedida
  La quarta generació està disponible en la configuració de cinc i set places / cedida
  Redacció
  12 de setembre de 2022

  La quarta generació del nou Nissan X-Trail aterra a Sabadell de la mà del concessionari oficial sabadellenc Maas Santi Enrique. L’arribada d’aquest SUV s’ha basat en l’ADN arrelat en les tres generacions anteriors del X-Trail: disseny musculós, utilitat flexible i capacitats avançades de tracció a les quatre rodes. El nou model estarà disponible en configuracions de cinc i set places.

  Gràcies a la nova plataforma CMF-C de l’Aliança, que fa gala d’una enginyeria avançada, innovació i tecnologia d’avantguarda, el nou X-Trail tornarà a apujar el llistó en el segment del crossover. Des de Nissan s’assegura que els clients amb gust per l’aventura sabran apreciar el rendiment dinàmic millorat i les avançades tecnologies d’electrificació que ofereix la nova generació del X-Trail.

  Publicitat

  L’atractiu del X-Trail en les tres generacions anteriors es basen en un estil inconfusible, que projecta una sensació de solidesa i robustesa, però sense ser agressiu.

  Tant l’exterior com l’interior del nou X-Trail reflecteixen l’esperit del vehicle: versàtil i aventurer. L’exterior destaca pels elements de disseny característic de Nissan, com el sostre flotant i l’engraellat V-Motion. L’aspecte frontal està emmarcat per uns cridaners fars que apareixen dins la carrosseria dels paracops davanter, amb una combinació de llums diürnes i intermitents encaixada en la línia tancada del capó.

  e-POWER

  El nou X-Trail serà el segon model de la gamma europea de Nissan que estarà equipat amb l’innovador sistema de propulsió e-POWER de la marca. Exclusiu de la marca, el sistema és un enfocament únic de l’electrificació que ofereix la sensació de conducció d’un vehicle elèctric sense necessitat de recàrrega. El sistema e-Power del nou X-Trail està compost per una bateria d’alt rendiment i una motorització integrada amb un motor de gasolina de compressió variable, un generador d’energia, un inversor i un motor elèctric a la part davantera de 150 kW. 

  Per als vehicles europeus s’ha actualitzat a un motor de gasolina d’1,5 litres amb relació de compressió variable i turbo, amb una potència final del sistema de 150 kW (204 CV). A més, també s’oferirà un motor de 120 kW (163 CV), amb tracció davantera, i la potència a les rodes es transmetrà a través de la transmissió variable continua Xtronic.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: