• Publicitat

  Estrena per la porta gran de Pepe Martí a Bahrain

  Estrena immillorable de Pepe Martí a Bahrain. El jove pilot va aconseguir la primera victòria a la FIA F3 a Bahrain, en la primera cita de la temporada
  / CEDIDA
  Redacció
  4 de març de 2023

  Estrena immillorable de Pepe Martí a Bahrain. El jove pilot va aconseguir la primera victòria a la FIA F3 a Bahrain, en la primera cita de la temporada. “Estic molt content per poder aconseguir la meva primera victòria a la F3. Enguany tenim més experiència i hem fet un bon treball durant la pretemporada. Esperem continuar en aquesta línia”, celebra Martí.

  El pilot de Campos Racing ocupava el segon lloc en l’engraellat de sortida, després de l’onzena posició en la classificació i beneficiar-se de l’engraellat invertit. A la sortida, ha arrencat lluitant per la primera posició en la primera frenada. Per evitar contratemps, s’ha mantingut tercer en els revolts inicials. Fins a l’aparició, per vegada, del cotxe de seguretat. El jove pilot ha mostrat tenir clara l’estratègia i mantenir el cap fred per a saber quan atacar.

  A partir del moment en què el cotxe de seguretat ha acabat la seva actuació, Pepe ha sabut gestionar els seus neumàtics i l’opció d’utilitzar el sistema DRS, per acabar avançant de manera magistral al pilot que ocupava el segon lloc, Franco Colapinto. Amb un pilotatge impecable ha defensat la posició després de diversos intents de Colapinto, que no ha pogut fer ombra a Martí. “No hem parat de treballar i ens ho mereixem tots junts. L’any passat vam aprendre de molts contratemps i situacions diferents i això ens ha fet créixer com a pilot i com a persona”.

  Martí, amb Fernando Alonso, després de guanyar la carrera a l’esprint / CEDIDA

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: