• Publicitat

  Pepe Martí fa història a Montmeló

  El jove pilot guanya el Gran Premi d'Espanya i se situa segon a la classificació general de la Fórmula 3
  / Martí, celebrant el triomf
  Redacció
  5 de juny de 2023

  El jove pilot ha fet història en el Gran Premi d’Espanya, després de guanyar la carrera d’aquest diumenge amb una gran actuació. Martí ha tornat a demostrar el seu talent i s’ha lluït en el seu circuit de casa, a Montmeló, davant una impecable afició que l’ha aclamat de principi a fi.

  Després d’adjudicar-se la seva primera pole position de F3 el divendres, arrancava la carrera del diumenge a prop de fer realitat un dels seus somnis. En la sortida, Martí va haver d’aguantar la pressió del segon classificat, que va estar a prop de pispar-li la primera posició, però Martí va saber gestionar-ho de la millor forma possible. L’aparició del cotxe de seguretat no el va beneficiar en absolut per a escapar-se, però el pilot del Campos Racing va aconseguir reprendre la carrera sense deixar de perdre la posició de líder. Amb el pas de les voltes, Martí va saber gestionar els neumàtics per evitar un desgast innecessari que posés en risc la primera posició, en detriment de l’argentí Franco Colapinto. I així va succeir fins a travessar la línia de meta, on Martí va poder obtenir la tercera victòria, després de les dues obtingudes a l’esprint de Bahrain i Mònaco. Amb aques triomf, Martí se situa segon a la classificació general, amb un total de 68 punts.

  Ara, el jove pilot, que aquesta setmana farà divuit anys, se centrarà a estudiar per a la selectivitat i continuar preparant-se per arribar el millor possible a la pròxima carrera. Tocarà esperar fins al 30 de juny, quan arrencarà el pròxim Gran Premi d’Àustria, al traçat de Spielberg.

  Alonso, felicitant a Pepe Martí

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: