• Publicitat

  Podi sense barreres

  Jordi Simón, tercer a la ii handy ESBK
  El sabadellenc, a l’esquerra de la imatge, en el podi del circuit Ricardo Tormo
  Opinió
  14 de juliol de 2022

  Els pilots sabadellencs Àlex Cruz i Jordi Simón, de l’equip Pilotos Capacitados Team Sabadell, van participar el cap de setmana passat en la II Handy ESBK, celebrada en el circuit Ricardo Tormo, organitzada per la Reial Federació de Motociclisme Espanyol (RFME). Emmarcada en el campionat de SBK, i designada com a prova única, la primera experiència en una cursa difícilment podia anar millor: podi per a Jordi Simón en la categoria de 600 cc.

  El sabadellenc, tècnic ortopèdic, i amb diversitat funcional després de patir un greu accident de cotxe l’any 1997, era una de les persones més felices al traçat valencià: “És el meu primer podi. És una autèntica brutalitat. Encara ara em miro la copa i no m’ho crec”, explicava un emocionat Simón. 

  Publicitat

  Ara, mentre continua entrenant, lamenta que fins a l’any vinent no pugui tornar a viure un cap de setmana de curses. “Ens hem d’esperar que la federació ens doni més curses”, lamentava. Sobre la taula, la possibilitat de competir a Montmeló, Xest, i Jerez a partir de l’any vinent.

  D’altra banda, el pilot Álex Cruz, que sortia des de la pole position, va patir un accident sense conseqüències quan liderava la prova a només quatre voltes per acabar. Amb la mel als llavis.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: