• Publicitat

  Pastisseria La Palma: “En 70 anys d’història, mai havíem venut tants croissants”

  L'establiment de la Creu de Barberà va quedar en primera posició a la votació popular del ‘DS. a Taula’
  El mestre pastisser Carles Boix Vila, a la dreta, amb els croissants de xocolata / Víctor castillo
  Guillem Plans
  3 d'octubre de 2023

  La pastisseria La Palma, en els més de 70 anys d’història a la Creu de Barberà, mai abans havia venut tants croissants de xocolata com en els darrers cinc dies. De fet, tot i que n’han confeccionat més, el passat cap de setmana ha estat complicat trobar-ne a l’aparador de la botiga passades les dues primeres hores del matí. 

  El motiu és haver quedat primers en la votació popular per triar el millor croissant de xocolata de la ciutat, impulsada pel suplement gastronòmic del D.S., A Taula i publicada dijous passat.

  El reconeixement local ha comportat feina extra. “Normalment fem vora 180 croissants de xocolata al dia, i a vegades en sobra algun a la tarda. Però ara n’estem fent el doble per si de cas, uns 360. Bé, doncs, un d’aquests últims dies a les 9.30 h ja no en quedava ni un!”, s’alegra el mestre pastisser Carles Boix Vila, que des de fa més de 40 anys treballa a La Palma, una pastisseria que també és present a Barberà del Vallès i a Sant Cugat.

  “Mai a la vida havíem venut tants croissants de xocolata en tan poc temps. Fins i tot, hem sortit a Catalunya Ràdio! Ara en continuarem fent més cada dia”, afegeix. “Però a qui volem donar les gràcies és a la clientela de tota la vida”.

  El seu croissant és per a molt xocolaters: amb cacau intens i humit del 72% de puresa, per dins i a l’exterior, recobrint generosament les dues banyes. La massa és de llard, com és tradició a Catalunya, amb farines ecològiques. Quatre treballadors intervenen en el procés, que arrenca a les 5h. Costa 1,85 euros i pesa 120 grams. 

  La Palma encara aquest dimarts un nou repte més difícil. Com ja van fer l’any passat, la pastisseria s’ha presentat en el concurs per escollir el millor croissant de mantega d’Espanya, organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: