Arxiu

L’Estruch mostra el que produeix a la «fàbrica de les arts»

La «Fàbrica de creació de les arts en viu» municipal, L’Estruch, compensa les restriccions pressupostàries programant sobretot companyies que produeixen els seus muntatges en aquest espai del carrer Sant Isidre. De gener a juny inclou música (els grups 4t 1a, Tancat per Defunció, Manos de Topo i una Nit Africana), teatre i nous formats (F3DRA Pleasure & Pain, Marcel·lí Antúnez, Buchettino), dansa (l’interdisciplinari Cambuyón, amb Berta i Clara Pons), cinema (MECAL i Festival de Terror) o circ (L’Estança). Sense oblidar les ‘performances’ de NauEstruch, o el MediaEstruch com a pont entre empresa, cultura i noves tecnologies.

A L’Estruch assagen i produeixen espectacles desenes de companyies, d’aquí i de fora, així que programar-les al teatre és una bona manera d’omplir l’oferta cultural en una època en què les despeses han de tendir a zero.
Això i la creixent presència d’artistes de Sabadell caracteritzen la graella de gener a juny a l’equipament municipal (Sant Isidre, 140), que malgrat tot busca la qualitat. Joan Carles Sánchez, regidor de Cultura, aposta per «posar en valor» aquest espai, al qual hi ha el projecte de fer arribar aviat la fibra òptica.
Les seves «grans possibilitats» contemplen també un «viver d’empreses en l’àmbit de la cultura» per concretar amb la Generalitat d’aquí tres o quatre mesos.
La web www.lestruch.cat reuneix amb detall totes les propostes, inclosa la formació. Demà mateix (21.30h.; 10 euros) toca a L’Estruch el grup barceloní 4t 1a (Quart Primera), que deu el seu nom als seus primers concerts pels amics i a cases particulars. Arriben amb el debut discogràfic titulat El món en un cafè, amb un pop tranquil d’històries quotidianes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top