Arxiu

Abstracció subaquàtica

El fotògraf sabadellenc Pere Rubio acaba de tornar d’una estada de dos mesos a un dels seus llocs preferits, el Raja Ampat (Papua Occidental, Indonèsia). Hi tornarà el març perquè prepara un llibre sobre la zona, però ara té temps de presentar una exposició que surt de la seva línia habitual en fotografia submarina: busca el detall de formes i colors per aproximar-se a l’abstracció. La inaugura avui (19h) al Casal Pere Quart (Rambla, 69), organitzada pel departament de fotografia de les Agrupacions Professionals Narcís Giralt.

‘Free-lance’ que ha publicat a diverses revistes de prestigi, aquest mateix 2012 ha rebut força premis: l’abril va ser el Millor fotògraf subaquàtic del mes Scuba Symphony (Malàisia) i el juny Fotògraf convidat de l’Asian Divers Magazine i nomenat un del millors 50 fotògrafs subaquàtics del món del 2012 (Bancpain Fifty Phatoms Edition). El setembre va entrar al «Hall of Fame»  dels Under Water Photograpers (uwphotographers.blogspot.it).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top