Ciutat

Més de 400 arcs lluminosos posen Nadal a la ciutat i engeguen la campanya comercial

4.1 a 3 colAmb bona temperatura ambient, però fredor institucional, el tinent d’alcalde de presidència, Josep Ayuso va inaugurar (amb l’alcalde Joan Carles Sànchez al costat sense dir res) l’encesa de llums nadalenques de Sabadell, ahir a la tarda. De passada la pista de patinatge també va quedar inaugurada.

Com és costum, els polítics van demanar a una mà inocent (un nen) que premés el botó de l’encesa de llums, aquest any al propi Passeig de la Plaça Major per estrenar el nou espai.

El president de Comerç Centre, Josep M. Porta, també es va dirigir a l’escàs públic assistent amb unes paraules d’ànim per estrenar el Nadal.

Un total de 54 carrers, el mateix nombre que l’any passat, lluiran fins el 6 de gener entre les 6 de la tarda i les 9’30 del vespre. En dies assenyalats aquest horari s’ampliarà.

Tota l’avinguda

Pel que fa als arcs de llum, s’instal·laran 412, vuit més que durant la campanya del 2013 ja que l’associació de Comerciants de l’Eixample ha decidit allargar els arcs ubicats a l’avinguda de Barberà fins arribar a la plaça Barcelona.

D’aquesta forma l’enllumenat enllaçarà amb el de Comerç Creu. Val a dir que el cost de l’enllumenat és a càrrec de les diferents associacions de comerciants de la ciutat i compta amb el suport de l’Ajuntament.

Santa Llúcia al Passeig

La campanya de Nadal comptarà també amb la tradicional Fira de Santa Llúcia que obrirà al Passeig la setmana vinent.

El dia escollit per fer-ho és el 28 de novembre i hi romandrà fins el 23 de desembre de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre.



Comentaris
To Top