Ciutat

Carles Rossinyol proposa un codi ètic i aposta per la reindustrialització

Carles Rossinyol, acompanyat per Josep Rull, coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), ha estat presentat aquest dimarts com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals del 24 de maig per Convergència i Unió davant d’un auditori format per unes 200 persones entre militants, simpatitzants i una amplia representació de la societat civil local. Rossinyol proposa deixar enrera la “tragedia” del cas Mercuri, establir un codi ètic, fer una auditoria al principi i al final del mandat, i que “Sabadell torni a ser motor de la reindustrialització de la segona corona metropolitana”.

La presentació de l’alcaldable de CiU a Sabadell amb el lema “un punt de vista diferent”, s’ha fet al Saló Modernista de l’antiga Caixa Sabadell. L’acte ha consistit en una primera projecció d’un video de Rossinyol amb Artur Mas amb un missatge posterior del president de la Generalitat. Tot seguit un col.loqui entre Rossinyol i Rull conduït pel periodista Xavi Andreu, i els discursos finals del coordinador general de CDC i del candidat a l’alcaldia.

Carles Rossinyol en la seva intervenció final ha destacat la tasca del grup municipal durant aquest darrers set anys i mig a l’oposició, i ha criticat les “barbaritats” comeses pel govern del PSC, com ara la rotonda de la C-58 o la Pista Coberta d’Atletisme que han estat projectes realitzats “sense planificació futura”. Per tot això ha reclamat la necessitat d’una nova cultura política i ha citat com a eixos bàsics “un canvi de prioritats, que la ciutat sigui generadora d’oportunitats, la regeneració democrática, i la transparencia”.

Per la seva part, Josep Rull ha dit que Rossinyol és el candidat del canvi ja que “després d’un mal estil Sabadell necesita plantejar una opció serena i constructiva”. De l’alcaldable de CiU ha destacat la seva honestedad i ha dit que és “una opció segura”. Per Rull, Rossinyol representa “un antídot de la manera especulativa de fer política”. En aquest sentit ha afegit que “el Carles és molt autèntic, tossud, tenaç i perfeccionista”.

L’acte s’ha acabat cantant els Segadors amb els regidors del grup municipal a l’escenari acompanyant el candidat, amb Rull i l’alcaldesa de Sant Quirze Montserrat Mundi.

Comentaris
To Top