Ciutat

L’oposició critica l’actitud de l’alcalde en una discussió sobre les municipalitzacions al ple

El ple municipal del mes d’abril ha desestimat una moció dels grups de l’oposició sobre les municipalitzacions de serveis. La majoria de govern ha impedit que tirés endavant un acord en el que li demanaven explicacions per l’incompliment dels compromisos adquirits el passat 30 de juliol sobre el procés de remunicipalització de serveis.
Durant la llarga discussió el portaveu del PP, Esteban Gesa, el de CiU, Carles Rossinyol,  José Luís Fernández de Ciutadans, i Josep Ayuso del PSC, han coincidit en que els donessin explicacions sobre com estava aquest procés. Per part del govern el regidor Albert Boada ha reproduit una part del sumari del Cas Pokemon sobre la reunió de  l’exregidor Paco Bustos a Madrid amb responsables de la empresa Vendex per posar en dubte els sistema de concessions municipals. Això ha encès els ànims i en un torn de rèplica Ayuso l’ha acusat de «tirar del Cas Mercuri quan no tenen altres arguments».
Prèviament s’havia parlat de la municipalització del servei de grúa. Els grups de l’oposició han acusat el govern d’haver deixat 11 persones sense feina. Per la seva banda, l’alcalde, Juli Fernàndez, al final del debat de la moció, ha dit que això no era cert i ha acusat a Ayuso d’incomplir al passat mandat les mocions que presentava l’oposició. Aleshores aquest  i altres portaveus de l’oposició han demanat intervenir i l’alcalde els ho ha denegat.
Al final de la sessió tota l’oposició, a l’apartat de precs i preguntes, ha criticat durament l’actitud de l’alcalde. Aquest els ha dit que no els ha donat la paraula perquè el debat s’havia acabat i ell havia intervingut per desmentir unes afirmacions que no eren certes. DSC_0460

Comentaris
To Top