Arxiu

Els treballadors del Taulí es mostren preocupats per la situació laboral

El Comité d’Empresa del Taulí va celebrar ahir una reunió multitudinària per informar els treballadors de les noves mesures presentades pel conseller de Salut Antoni Comín el passat divendres a Sabadell.

La Generalitat preveu la incorporació de 65 treballadors de la Clínica del Vallès als hospitals de Terrassa i Sabadell.

Aquesta decisió no ha agradat entre els professionals del Parc Taulí, que demanen que primer es regularitzi la situació «precària» de molts dels seus treballadors, abans d’incorporar-ne d’externs.

L’Auditori del Taulí va quedar ple de gom a gom. Prop de 300 professionals del Parc Taulí s’hi van acostar per escoltar les explicacions del Comitè d’Empresa: «Ha estat tot un èxit. És un tema transcendent i era important que hi hagués una assistència alta», argumenta Elena López, secretària del Comitè.

López explica que tot i l’alegria inicial, per la recuperació dels serveis que s’havien externalitzat a la Clínica del Vallès, la forma en que es vol reabsorbir -incloent-hi els treballadors- els preocupa: «Estàvem contents perquè l’activitat tornava al Taulí, però ara estem preocupats per la situació en que es queden els treballadors d’aquí. Tots els professionals del Taulí tenen la mateixa por. Molts d’ells fa 8 o 9 anys que treballen a l’Hospital de Sabadell en condicions precàries».

És per això que el Comitè reclama que primer es revisin aquests contractes: «Millorar les condicions d’aquests treballadors és una condició indispensable abans d’incorporar els de la Clínica del Vallès».

Comentaris
To Top