Publicitat
Ciutat

Mor Robert Ferrer, referent de la cultura des de l’Alliance Française

La cultura de la ciutat està de dol per la mort, ahir al matí als 69 anys, de Robert Ferrer i Chaler, fundador i director de l’Alliance Française de Sabadell. Tot un referent en la cultura, no només francesa sinó també catalana i del món, impulsor incansable de múltiples iniciatives –exposicions, nits literàries, recitals, pel·lícules, cursos o xerrades de filosofia…– amb rigor, qualitat i foment constant de l’esperit crític. Una postura que no sempre va agradar al poder, ja fos el govern local o el propi francès, i que no li evitaria algunes tibantors.
Havent perdut finalment la batalla al càncer, Robert Ferrer deixa una dona i quatre fills, que li han fet costat fins l’últim moment a Sabadell, on vivia.
Va néixer el 1947 a Algèria, on van anar a parar els seus pares Joan i Conxita, que vivien a Terrassa. Aquests es van separar arran de l’exili per la guerra però es retrobarien a Djelfa, a uns 300 km al sud d’Alger. Passada la Segona Guerra Mundial, Joan Ferrer va iniciar una nova vida aquí amb la seva dona i hi van criar els seus dos fills, Robert i Nativitat.8.1 a 3col

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top