Ciutat

Música per a homenatjar la gent gran

A Sabadell hi ha 38 mil persones majors de 65 anys. A totes elles va dedicat el programa de celebració del Dia Internacional de la Gent Gran organitzat per l’Ajuntament. Va arrencar ahir i s’allargarà durant tota aquesta setmana. Després d’un matí ennuvolat, finalment aquest dilluns a la tarda el sol va lluir a la festa que va servir per a homenatjar la gent gran de la nostra ciutat. La trobada, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i que girava entorn a la música, va reunir desenes de persones a la Plaça Doctor Robert, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre).
Els avis i àvies van participar activament en la sessió, que els proposava endevinar cançons. Els assistents van poder gaudir d’un berenar gentilesa de les residències participants (Ciutat de Sabadell, Mutuam La Creueta, Grup Santa Rita, Allegra i Sar Quavitae), així com d’un ball de cloenda a càrrec de ‘Pentagrama’.
La jornada també va celebrar al matí una xerrada sobre benestar i salut emocional al Casal Pere Quart.
Esmorzar popular
D’altra banda, des d’aquest dimarts i fins a divendres, les residències i centres de dia de la ciutat continuen amb la celebració del Dia amb actuacions diverses, reservades per a familiars i usuaris.
El cap de setmana continuaran els actes, en aquest cas oberts a tothom.

Comentaris
To Top