Ciutat

L’alcalde demana col·laboració ciutadana per frenar els incendis de contenidors

«Demano a tothom que vegi una actitud sospitosa que es posi en contacte inmediatament amb la Polica Municipal». Así ho ha dit avui l’alcalde, Juli Fernàndez, davant els darrers incendis de contenidors. La passada mantinada uns desconeguts en van cremar 11 en poc més de 12 minuts entre la Creu Alta i la Concòrdia.
Tot i que aquests episodis es van repetint en relativa freqüència l’alcalde ha reiterat que les dades que es disposen d’altres municipis indiquen que a Sabadell estem al mateix nivell pel que fa a contenidors cremats que Badalona o Terrassa.
Per Fernàndez es tracta «d’una actitud cobarda per part dels autors» que provoquen una important despesa a l’Ajuntament no només per la restitució d’aquest mobiliari, sinó també pels treballs complementaris. En aquest darrer episodi cal afegir-hi les afectacions parcials a cinc vehicles que es trobaven al costat dels contenidors. Els incendis s’han produit a l’avinguda Francesc Macià, al carrer Abat Escarré, i a la cantonada d’aquesta via amb el carrer Jaume I de la Concòrdia. contenidor

Comentaris
To Top