Ciutat

Sabadell s’il·luminarà durant la campanya de Nadal

El programa de Nadal que recull totes les activitats previstes durant les festes a la ciutat, tant culturals, com cíviques, esportives i comercials s’ha presenta avui a la Casa Duran amb el lema Sabadell il∙lumina. Aquest any s’ha concentrat en una única campanya el temps de la cultura i de la tradició, el temps de les compres i de la dinamització comercial, el temps per al consum responsable, el temps per atraure turisme i promocionar la ciutat i el temps per a la solidaritat i els valors.
Aquest Nadalnadal es vol posar l’accent a crear un únic relat que reculli els ingredients de la cultura sabadellenca i tingui sortida en totes les activitats de Nadal de la ciutat. Aquest nou relat ha de permetre, a més, compartir l’espai públic com una experiència de valor afegit.
Es tracta d’enriquir els continguts del cicle nadalenc, tot aportant‐hi noves propostes a partir de l’esquema tradicional d’aquestes festes, incorporant elements identificació col∙lectiva i de singularitat de la ciutat.
En la presentació del programa de Nadal, l’alcalde, Juli Fernàndez, ha dit que “aquest any el programa de Nadal creix, gràcies als vincles que l’Ajuntament ha teixit amb diferents associacions, organitzacions i empreses, que s’han implicat per omplir de valors el cicle nadalenc i a demostrar la capacitat que la ciutat té”.
Per la seva banda, segons Marisol Martínez, tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Participació, “ens proposem d’il∙luminar diferents punts de la ciutat, perquè volem que tothom se senti representat i pugui viure plenament les activitats del Nadal”.
Montserrat Chacon, regidora de Cultura, ha explicat que “moltes de les activitats que presentem parteixen del conte Nit de reis a Sabadell, a partir del qual sorgeix també el fanalet”.

Comentaris
To Top