Vallès

Estudiants de la UAB bloquegen accessos als FGC per la vaga en defensa de Palestina

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han bloquejat accessos als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) al campus universitari amb motiu de la vaga estudiantil en defensa de Palestina. Segons informa el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), una vuitantena de persones han passat la nit acampades a la plaça Cívica del campus i a primera hora del matí han tallat els accessos cap als trens amb taules i cadires.

Mobilització a la UAB | ACN

“L’Autònoma s’alça per posar fi al genocidi contra el poble palestí, per acabar amb la complicitat de la comunitat educativa”, afirmen a les xarxes socials. Els estudiants tenen previst unir-se a la manifestació que tindrà lloc aquest dimecres al migdia a Barcelona.

Incidència a FGC

Les complicacions per accedir als FGC s’afegeixen a un problema en el transport ferroviari aquest matí. Una avaria en un tren a la línia vallesana altera des de les nou les freqüències de pas a l’S2 de Sabadell i l’S1 a Terrassa a partir de Sant Cugat.

Comentaris
To Top