Ciutat

La panera d’Atendis vol arribar a les 10 mil butlletes venudes

Un creuer per a dues persones, un ordinador, una bicicleta, una cafetera, una televisió, lots de productes gastronòmics i tèxtils, una samarreta del Manchester City signada per Pep Guardiola… Aquests són només alguns de les desenes d’obsequis que s’emportarà el guanyador de la rifa que organitza Atendis.
La fundació, que dóna servei a prop de dos centenars de persones amb discapacitat intel·lectual arriba enguany a la cinquena edició de ‘Més que una Panera’. L’objectiu de l’entitat és superar les 5.120 butlletes que es van vendre l’any passat, i n’han imprès 10 mil enguany.
La Panera Solidaria d’Atendis ha estat possible gràcies, en bona part, a la implicació dels comerciants de la ciutat. Fins a 85 establiments s’han sumat a aquesta iniciativa solidaria, doblant el nombre de comerços adherits de la primera edició.
11-1-a-3-col«Els diners que aconseguim amb això, es reparteixen entre tots els centres que tenim perquè facin compres d’elements que necessiten, però que no estarien a dalt de tot a la llista de prioritats de l’entitat», explica Montse Estrada, gerent de la Fundació. El president, Josep M. Suàrez ho descriu com «els reis» per a aquests usuaris.
Amb els diners aconseguits l’any passat, per exemple, es van poder realitzar més excursions, comprar llibres, material ergonòmic, de lleure, càmeres de vídeo i foto, participar en més campionats esportius, llibres…
Les butlletes tenen un preu de 2,5 euros i es poden comprar a les seus d’Atendis, als comerços col·laboradors, la Fira Santa Llúcia i a la pàgina web de l’entitat, fins al 28 de desembre, quan es realitzarà el sorteig i es donarà a conèixer el nom del guanyador.

Comentaris
To Top