Arxiu

Sabadell es bolca amb La Marató

Entitats de tot tipus organitzen activitats per recaptar fons per la causa. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.4-2-a-4-col

L’Associació de Veïns de La Creu Alta i 25 Maratons organitzen dissabte un concert coral de Nadal a càrrec de l’Escola de Música Creu Alta a l’Auditori de l’Espai Cultura. Hi haurà dues sessions, la primera a les 17h i la segona a les 19h. Diumenge també col·laboraran amb La Marató amb un ‘tall de pernil solidari’ a les 11h, a la plaça Doctor Robert.
Sabadell per la Independència serà present duran tot el dia al Racó del Campanar amb diverses activitats. Al matí, d’11 a 15h hi haurà un rocòdrom inflable, tallers infantils, un vermut solidari i una flashmob de La Marató a les 12 del migdia, entre d’altres. A la tarda, se servirà una xocolatada (17h) amb música en directe.
L’Associació Sabadell Gent Gran Gràcia celebra un dinar, amb una projecció sobre La Marató 2016 i amb les actuacions de la coral del casal, del grup de sardanes, del grup de teatre. També hi haurà un sorteig amb les donacions dels usuaris per recaptar fons. Serà a les 14h a la seu de l’associació (Reina Elionor, 110).
La Filial de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears donarà consells sobre com prevenir l’ictus al Mercat Central (17h).
Sota el lema ‘Música per la Marató’ les corals de les escoles Nostra Llar, Escola del Sol, Àgora Sant Cugat, Sant Nicolau, Praeludium i la coral Set de Sol oferiran aquest dissabte (11.30h) un concert als Jardinets de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.
Els comerciants del carrer Escola Industrial han unit esforços per recaptar fons per La Marató amb una farcida agenda d’activitats durant tot el dia d’avui. De 17 a 20h hi haurà un taller de braçalets a la botiga EOS Joieria, de 17.30 a 20 xocolatada al Petit Pere, de 18 a 19.30 animació infantil a L’Esconpinya i a les 19.30 cantada amb el Cor d’Adults de l’Escola Praeludium a la Joieria Canyelles.
Durant tot el dia es vendran articles Handmade i la Llumineta (per 1 euro), que donarà dret a entrar al sorteig d’una panera. Els comerciants d’aquest cèntric carrer fan una crida a la solidaritat dels sabadellencs per intentar superar els 2 mil euros.
El CAP Can Rull se suma a les activitats de La Marató amb un mercat solidari (10h) i una rifa -les butlletes es poden adquirir al CAP i als comerços del barri el mateix diumenge-. A més, entre les 11 i les 12 s’ha organitzat una caminada pel barri (amb un donatiu de 2 euros per participant).
En el marc del Nadal Solidari 2016 i col·laborant amb La Marató de TV3, Barcinos i Zona de Ball Escola de dansa, presenten conjuntament el seu nou espectacle nadalenc de cant i dansa al Centre Cívic de Sant Oleguer, amb representacions aquest dissabte, 17 a les 18 h i diumenge, 18 a les 11 h. El preu de l’entrada és de 2 euros, que es destianran a La Marató juntament amb les aportacions que es faran al teatre.
El Teatre Sant Vicenç es suma a La Marató amb el concert «Amb tot el cor, Bon Nadal», que protagonitza el Cor d’Acords amb poemes de Joan Oliver aquest dissabte a les 22h al seu escenari del carrer Montllor i Pujal, 103 (3 euros).
Les Escoles De Dansa Mònica Escribà, ofereixen un cap de setmana ple de classes de dansa per recaptar fons per la causa solidària, els matins de dissabte i diumenge al carrer Marià Aguiló, 60, amb Zumba, Cheerleading, Breakdance-BBoying, o Hip Hop, entre altres. I fa una exhibició de dansa a LaSala Miguel Hernández (5 euros) dissabte dia 17 (de 19 a 20.30h). Diumenge organitza la Festa de Tarda de Balls en parella (Balls de Saló, Salsa, Swing) al carrer Marià Aguiló, 60 (3 euros) de 18 a 21h.
The Company Escola de Dansa col·labora un cop més i aquest any organitza una funció de dansa amb diferents coreografies de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània, i una petita obra de teatre. Els intèrprets seran alumnes de l’escola i també professionals convidats. Un espectacle dirigit a un públic de totes les edats que tindrà lloc el proper 28 de gener al Centre Cívic de Sant Oleguer, a 8 euros l’entrada.
A La Faràndula es destinaran a La Marató la recaptació que, després pagar les despeses, quedi de la funció conjunta d’Els Pastorets que faran actors del teatre Sant Vicenç i la Joventut de La Faràndula el proper 23 de desembre

El partit dels famosos és tot un clàssic. Oorganitzat pel Fòrum Samitier que presideix Jaume Llauradó amb col·laboració de la Fundació del F.C. Barcelona. Aquest any arriba a la seva vint-i-cinquena edició i es jugarà diumenge (12h.) al Mini Estadi.
La coordinació del partit és responsabilitat del periodista sabadellenc Xavier Andreu, actual director de Comunicació i Relacions Externes de la Secretaria General de l’Esport. No es l’única representació local en l’event, ja que els speakers són els coneguts Toni Ruiz i Carles Reiet i en l’equip d’organització trobem molts socis de la Societat Coral El Ciervo de la nostra ciutat.
Patrocinats per FIACT Assegurances i Estrella Damm, els equips estaran integrats per famosos, aquest any amb majoria d’actors. Un d’ells havia de ser el sabadellenc Marc Balaguer, però l’han operat d’apendicitis i serà baixa. Això sí, no faltarà el seu suport des de la grada.

Comentaris
To Top