Ciutat

Sabadell s’omple d’activitats per aquest Nadal

Aquesta setmana la ciutat respira Nadal amb més intensitat. Durant tot el cap de setmana són moltes les activitats que s’han portat a terme. Pel cantó solidari, Mans Unides va celebrar la plantada d’espelmes a la plaça Sant Roc. Una iniciativa que va ser tot un èxit de col·laboració ciutadana.
Per als més petits, el tió gegant es va instal·lar al Passeig. El tradicional tronc català repartirà regals també a altres barris de la ciutat. La pròxima cita serà dijous al centre cívic de Sant Oleguer i a la plaça Marcet.
El pessebre de la ciutat també va obrir les seves portes aquest dissabte. Una representació ubicada a la Casa Duran i que es pot visitar fins el 6 de gener en horari de matí (11-13.30h) i tarda (17.30-20.30h).
Els més atrevits van poder rebre el Pare Noel a l’Aeroport de Sabadell en una espectacular posada en escena on els nens el van veure arribar en avioneta abans de repartir regal entre tots els infants.
Teixint el Nadal
Com a contrapunt, la pluja va obligar ahir a suspendre l’inici de les activitats previstes a l’espai ‘Teixint el Nadal’. Serà al Passeig i al Racó del Campanar. Aquest espai serà el punt de trobada de bona part de les activitats infantils que proposa l’Ajuntament, com ara taller de fanalets, carpa de contes, espectacles itinerants, el carilló o el Cap d’Any infantil.
Fins dimecres està previst -sempre que el temps acompanyi- diferents actuacions al carrer per als més petits, que tindran lloc al passeig de la Plaça Major de 16 a 20h. A partir del dia 22, s’hi instal·laran la resta d’activitats en horari de matí i tarda.
Durant aquests dies, també es podrà visitar la FANSA (Fira d’Artesania de Nadal de Sabadell) a la plaça Doctor Robert -fins al 5 de gener-, de 10 a 14h, i de 17 a 21h.

Comentaris
To Top