Diners

El Banc Sabadell suspèn temporalment la recompra d’accions

/ A. TORRES

L’entitat presidida per Josep Oliu ha decidit suspendre temporalment el programa de recompra d’accions de 340 milions d’euros que estava executant per l’OPA hostil del BBVA.

El Banc Sabadell ha aplicat aquesta suspensió “atenent la sol·licitud de la CNMV –Comissió Nacional del Mercat de Valors–”, que va rebre aquest dilluns mateix. En la mateixa nota, el Banc explica que l’operativa del programa de recompra ja s’havia interromput abans de l’obertura de la sessió del 9 de maig.

Fins aleshores –8 de maig–, l’import que s’havia recomprat era de 92,8 milions d’euros, el que representa, aproximadament, el 27,31% de l’import màxim del programa –340 milions d’euros–. Per tant, queda pendent d’execució el 72,69% de l’import total.

El Banc va iniciar aquest programa de recompra el passat 25 d’abril, coincidint amb la presentació de resultades del primer trimestre. L’objectiu era adquirir al voltant del 4% del capital social del Banc de forma progressiva, per després aconseguir un augment del 4% en el benefici per acció.

Comentaris
To Top