Ciutat

La Nit màgica a Sabadell

Milers de famílies van sortir al carrer dijous a la nit per rebre els Reis d’Orient i acompanyar-los en el seu recorregut per tota la ciutat. Els més petits van poder viure una experiència màgica amb totes les comparses, la musica, els regals i els caramels que van acompanyar el seguici de sud a nord. La rebuda a Ses Majestats va ser, com sempre, el punt de partida de la Cavalcada. Centenars de sabadellencs van esperar l’arribada dels Reis d’Orient a la plaça de La Nova Creu, al sud de la ciutat.
Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a dos quarts de sis i van pujar a l’escenari. Enguany, els assistents van poder veure una representació teatralitzada del conte ‘Nit de Reis a Sabadell’, de David Vilà i que s’ha convertit en l’eix central de les activitats nadalenques municipals. 4-1-a-7-colPosteriorment, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, va lliurar les claus de la ciutat a Ses Majestats acompanyat per altres membres del consistori.
A les sis en punt, el tres Reis van pujar a les seves carrosses i van donar el tret de sortida a la Cavalcada.
El seguici va recórrer tota la ciutat, de sud a nord, passant per l’eix central, durant més de tres hores, acompanyats pels milers de fanalets que van portar els nens a la Cavalcada i que també van ser presents a la rua com una de les novetats introduïdes en aquesta edició.
Més de 500 voluntaris van participar al seguici per il·luminar amb somriures les cares de tots els nens i nenes de Sabadell. En total s’hi van poder veure tres grans comparses i nou carrosses.
Els primers en passar van ser els obrers, que van recollir les pipes dels nenes que ja s’han fet grans i les cartes d’última hora per Ses Majestats. Després una comparsa il·luminada per torxes acompanyava l’Ambaixador Reial, per seguir amb un gran seguici de patinadores en forma d’estels, també acompanyades d’un gran estel il·luminat.
Les comparses han obert el camí per a la comitiva reial. Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar han passat per tots els carrers de la ciutat amb les respectives noves carrosses d’acompanyament que s’han estrenat enguany.
Tres plataformes engalanades amb referències tèxtils i amb colors i formes diferents per a cadascun dels tres reis.

Comentaris
To Top