Ciutat

S’obren les inscripcions per la 6a edició de Corro Contra el Càncer

La cursa solidària Corro Contra el Càncer arriba a la sisena edició amb una trajectòria ascendent. En cinc anys han passat de 1.400 corredors, a 3 mil. La recaptació total, prop de 60 mil euros, s’ha destinat a projectes de recerca contra el càncer. Lluís Domingo va impulsar aquesta cursa ara fa sis anys, quan va haver de superar un càncer de còlon. «Això vol dir que estic 6 anys lluny d’aquell moment, i més a prop de l’alta definitiva», explica content.
Domingo vol que aquesta cita que ja s’ha fet un forat el circuit de la ciutat i de la comarca, sigui una oportunitat per parlar del càncer: «Encara és un tabú a la societat i aquesta és una bona forma de perdre-li la por, parlar obertament i entendre-la, que no ens sentim dominats per la malaltia».
L’organització no es fixa cap objectiu concret: «Igualant la xifra de l’any passat ja estaria content. Créixer és meravellós, però s’han de fer les coses bé i a poc a poc», confessa un prudent Domingo.
La cursa
La cursa, que serà el diumenge 12 de febrer a les 10h, mantindrà les mateixes característiques que l’any passat. Tindrà una llargada de 5 quilòmetres que es podran completar a peu o corrent. Tant la sortida, com l’arribada seran a la plaça Creu Alta i passarà per la Via Massagué, el Passeig i la Rambla, a més de pel carrer Sant Pau, entre d’altres.
Hi haurà servei de guardaroba i avituallament i més d’una setantena de voluntaris vetllaran perquè no hi hagi cap problema durant tot el recorregut.
Les inscripcions estan obertes des del dimecres a través de la pàgina web corrocontraelcancer.com. Però també es podran fer de manera presencial els dissabtes 28 de gener i 4 i 11 de febrer al vestíbul del pavelló de Cal Balsach7.2 a 3 col.

Comentaris
To Top