Ciutat

Aparatós accident de trànsit amb un vehicle dels Mossos implicat

La nit del passat dilluns es va produir un aparatós accident de trànsit on es van veure implicats un cotxe dels Mossos d’Esquadra i un turisme particular. L’accident va tenir lloc a la cantonada de l’Avinguda Barberà amb el carrer Brutau pels volts de dos quarts de 10 del vespre. Segons els testimonis del xoc, un vehicle dels Mossos que circulava per l’Avinguda Barberà s’hauria saltat un semàfor en vermell i pressuptament va topar amb un turisme que circulava pel carrer Brutau. Com a conseqüència de la col·lisió, el cotxe es va bolcar i va encastar-se amb una tanca de la via pública. Fins al lloc dels fets es van desplaçar vàries unitats dels Bombers, de la Policia Municipal i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Tot i l’espectacularitat del xoc, afortunadament no es va haver de lamentar cap víctima. En l’accident un agent dels Mossos va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí.
Es dóna la circumstància que els agents dels Mossos anaven a cobrir un servei a Les Termes. Segons els Bombers de la Generalitat, pocs minuts després de la 9 del vespre van rebre un avís per un incendi localitzat en un pis de la Plaça de Les Termes. El veí va resultar intoxicat i traslladat a l’Hospital Parc Taulí. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Comentaris
To Top