ESPORTS

Rebuda institucional a l’Astralpool per la setena Champions

La foto de les integrants de l'Astralpool i les autoritats a les escales de l'Ajuntament. /Ajuntament de Sabadell

La tradicional rebuda institucional a l’equip femení de l’Astralpool, que va conquerir la seva setena Champions el passat 21 d’abril a la Nova Esculllera del CN Barcelona, es va dur a terme aquest dimarts a l’Ajuntament de Sabadell. Les sabadellenques, que es van imposar amb claredat a la final davant l’Olympiakos, van oferir el trofeu a la ciutat en una recepció celebrada en el Saló de Plens de l’edifici de la plaça Sant Roc.

Amb la presència dels membres del consistori i les autoritats municipals, l’alcaldessa Marta Farrés va fer entrega a totes les integrants de la plantilla del Club Natació una imatge aixecant la Copa d’Europa. Les jugadores, per la seva banda, van entregar una samarreta commemorativa de la setena i una pilota signades.

Comentaris
To Top