Ciutat

Els Mossos cerquen rastres d’una jove desapareguda al castell de Can Feu

El 14 de març farà dos anys que la Carolina del Valle Movilla va desaparèixer. La jove de l’Hospitalet tenia aleshores 15 anys i havia vingut de festa a la Zona Hermètica. La seva pista es va perdre prop del Castell de Can Feu.
El Mossos d’Esquadra fa un any que van cercar algun rastre de la jove en aquesta zona. Fins i tot van entrar dins del castell per veure si trobaven algun indici per poder localitzar la jove.
Aquest dimecres novament hi van acudir els Mossos d’Esquadra amb la unitat canina. Aprofitant que l’Ajuntament ha podat una zona en la que no havien pogut accedir-hi el mes de febrer de l’any passat els equips policials han rastrejat les restes de la vegetació per si trobaven alguna pista que ajudés a la investigació de la noia desapareguda.
Tot i que en algun moment va semblar que els gossos trobaven alguna cosa al final la recerca no els va aportar res de nou. Els gossos hi van fer dues passades ja que al cap d’una estona han de descansar per tal de poder seguir novament la recerca.

Comentaris
To Top