Ciutat

Més de 4 mil participants a la segona edició de la cursa

Els desitjos de l’organització es compleixen i la ciutat es tenyeix de colors per participar massivament a la segona edició d’aquesta cursa solidària. 4.214 persones es van inscriure a ‘Sabadell Corre pels Nens’, recaptant fons per als infants que pateixen malalties minoritàries i que reben tractament al Parc Taulí.

Les 3.500 inscripcions anunciades abans del cap de setmana no feien presagiar l’autèntica marea de corredors solidaris que s’acabaria sumant a la cita.
Atrets per la finalitat benèfica de la cursa, al final s’han superat les 4 mil inscripcions i els carrers de la ciutat s’han omplert d’una marea de vermell, groc, verd, blau i taronja -els colors triats per a la samarreta commemorativa de la cursa-.
L’epicentre de tota l’activitat ha estat situat al Parc Taulí, des d’on s’ha fixat l’arribada i sortida de la cursa i on també s’ha instal·lat la gran festa organitzada per l’associació Báilale a la Vida, amb tallers infantils, exhibicions de dansa, música i un ambient molt divertit i familiar.

To Top