Ciutat

La Bosch i Cardellach vol una major cooperació entre tots dos Vallesos

Arran dels estudis que en els darrers mesos s’han donat a conèixer sobre les oportunitats socioeconòmiques dels dos Vallesos, la Fundació Bosch i Cardellach ha reiterat la necessitat de reforçar la col·laboració entre les dues comarques.

L’aposta per una estratègia conjunta del Vallès Occidental i Oriental torna a l’actualitat, després dels diferents estudis que s’han donat a conèixer i que posen de manifest la importància socioeconòmica d’aquests territoris. La Fundació Bosch i Cardellach ha fet públic un manifest en el que reitera la necessitat d’avançar «en el reforçament de competències i cooperació entre els consells comarcals del Vallès Occidental i Oriental». Una recomanació que fa a la vegada que recorda que fa dos anys, la institució ja va presentar un document pertanyent al projecte «Sabadell a debat» amb el què convidava al debat per identificar i precisar millor quins són els reptes que la ciutat i la comarca tenien per endavant, així com les oportunitats de les quals disposaven.

En aquell moment es presentava Sabadell com a «motor d’un Vallès estratègic» i es recomanava la necessitat de «promoure iniciatives público-privades de governança del Vallès« per incidir de forma positiva sobre l’economia i posar al dia infraestructures i serveis.

To Top