Ciutat

La festa Tot Moda, exemple d’integració per a persones amb discapacitat

Per segon any, l’entitat sabadellenca ha apostat per la festa Tot Moda, amb Outlet de roba, calçat i complements, tallers i una desfilada inclusiva amb usuaris de l’associació i familiars i amics.

L’Associació per a persones amb discapacitat, ANDI, va celebrar aquest cap de setmana Tot Moda. Un esdeveniment al voltant de la roba i amb els usuaris i les seves famílies com a grans protagonistes.
Durant dissabte i diumenge, l’antic Mercat de Sant Joan s’ha omplert amb d’usuaris, familiars, amics i públic en general que ha gaudit de la festa i de totes les activitats programades. Més de 300 persones han visitat l’espai, consolidant una cita que es va iniciar l’any passat: «En la primera edició va ser només un dia i aquest any volíem ampliar-ho perquè va anar molt bé», explica Dolors Pallàs, presidenta d’ANDI Sabadell. Això, ha exigit també una major implicació dels usuaris i dels voluntaris, que s’han hagut de doblar per cobrir les activitats durant tot el cap de setmana.

Pallàs explica l’origen d’aquesta idea, com a una alternativa creativa a la situació econòmica de l’entitat i la societat: «Amb la crisi, buscàvem iniciatives per mantenir l’entitat. Primer van crear els Outlets de roba, però no volíem ser repetitives i les marques també van entrar en crisi i costava més aconseguir gènere. Per promocionar la roba que ens cedien s’ens va acudir fer una desfilada».
Una idea que va tenir una gran resposta: «Ens va agradar molt el resultat i hem volgut repetir. L’any que ve continuarem perquè estem molt satisfets».

To Top