Ciutat

Centenars de sabadellencs són ja a Brussel·les per manifestar-se

Entre dimecres i dijous matí gairebé 800 persones van sortir de la nostra ciutat en direcció Brusel·les per participar a la manifestació prevista per aquest migdia. La majoria amb mocadors grocs i estelades ho van fer amb autocar.

La sortida amb bus es va fer des de la plaça Marcet. Una desena d’autocars van donar cabuda a unes 550 persones, dues-centes eren sabadellenques i la resta de diferents indrets de la comarca. Els autocars havien estat contractats per l’ANC, que també va organitzar un vol xàrter que ha sortit aquest matí, amb unes dues-centes persones més.

Els 1.300 quilòmetres fins a Brussel·les s’han cobert en unes 14 hores. El fet que la majoria de catalans hi ha anat amb autocar i cotxes privats s’ha pogut comprovar a les àrees de servei franceses que s’hi han emplenat de catalans i catalanes que han fet una pausa durant el viatge.
És previst que els sabadellencs s’apleguin mitja hora abans de la manifestació prop del punt de sortida «per fer pinya» ha explicat Francesc Baró de Sabadell per la Independència-ANC. També ha comentat que s’han venut 9.000 impermeables i només a Sabadell més de 400 bufandes grogues, amb l’objectiu d’omplir de groc Brusel·les.

‘Omplim Brussel·les’ és el nou repte que s’ha marcat l’independentisme i que segons diversos mitjans belgues parlen de fins a 50.000 participants a la manifestació.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top