ESPORTS

El Cercle Sabadellès es vesteix de gala per a l’inici de l’ITF Men’s World Tennis Tour

Una acció d'un partit de dobles de l'edició de l'any passat. /Cercle Sabadellès

Aquest cap de setmana arrenca l’ITF Men’s World Tennis Tour a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856. Després de l’èxit de la temporada passada, l’entitat torna a acollir el torneig que comença aquest diumenge dia 28 amb la ronda prèvia i s’allargarà fins el diumenge següent, el dia 5 de maig, amb la gran final. “Tenim un quadre de gran nivell. Per nom i qualitat és gairebé com un ‘Challenger'”, explica Sergio Barranco, director del torneig.

La gran preocupació de l’organització resideix en el temporal. Les previsions de pluja faran que “tinguem molta feina. L’equip de manteniment estarà preparat i, si plou, ho haurem de salvar com puguem“, admet. En cas que les previsions es compleixin i plogui, es decidirà en el moment. “El supervisor, amb el meu consell, decidirà què fer. Si algun dia no es pot jugar, ajornarem els partits a l’endemà, i si més d’un dia ens plou o és en eliminatòries haurem de prendre decisions”.

Independentment del temps, sobre la terra batuda del Cercle hi passaran tenistes de gran nivell. “Tenim alguns que venen de jugar el Godó i que estan sobre el top200 del món. Per la ciutat i pel club és una gran notícia que comptem amb jugadors d’aquesta magnitud. També serveix de mirall pels més petits”, afirma Barranco. Entre els grans candidats es troben Daniel Rincón, Oriol Roca o Nikolas Sánchez Izquierdo que venen de disputar l’Open Barcelona o el jove britànic Oliver Bonding, número 16 del món al rànquing júnior.

Comentaris
To Top