Ciutat

Les vendes de la Grossa de Cap d’Any es disparen un 30 per cent

Augment espectacular. Les vendes de la Grossa de Cap d’Any han pujat més d’un 30 per cent en aquesta cinquena edició. El ‘procés’ ha influït segons els estancs Aragay i Costa.

L’any passat s’havien estancat una mica les vendes, però aquest 2017 s’han disparat. Segons Ramon Costa, de l’estanc Costa del Passeig de la Plaça Major, «podríem parlar d’un augment entre el 30 i 40 per cent. És evident que aquest any la Grossa ha triomfat», afirma com a titular.
Ho atribueix en bona part als efectes del procés català que ha provocat reserves «molt importants» per part d’empreses i grups. «Més que un càstig a la loteria Nacional, penso que ha estat com una fidelització a la catalana. Fins i tot no hem pogut atendre algunes peticions pel seu gran volum», afirma el Ramon, qui ja té preparada la de Sant Jordi.

També a l’estanc Aragay del carrer d’en Font han notat aquest augment considerable. «Es preveu una venda superior al 30 per cent respecte a l’any passat. El tema polític ha influït moltíssim i ho hem notat sobretot en associacions de la ciutat. Podem parlar d’un canvi de tendència».

To Top