Ciutat

Arrenca el Vet Aquí Sabadell amb un contacontes als nens del Taulí

Una quinzena de nens i nenes ingressats a l’hospital Parc Taulí han gaudit d’un matí acompanyats de tres narradores que els han anat explicant diversos contes. Es tracta de l’activitat inaugural de la tercera edició del festival de contes Vet Aquí Sabadell, que se celebrarà des d’aquest divendres fins al proper 14 d’abril. La directora del festival, Anna Fité, ha explicat que “l’objectiu és convertir Sabadell durant una setmana, en una ciutat de conte”.

En aquesta primera activitat les narradores sabadellenques Berta Rubio, Susagna Navó i Sherezade Bardají han portat la seva màgia als infants de l’Aula Hospitalària del Taulí, en lectures conjuntes i també individuals per aquells que no poden sortir de les seves habitacions. Aquest any, les activitats del Vet Aquí Sabadell estan centrades en la literatura infantil i juvenil i es faran en escoles i biblioteques. El programa sencer es pot consultar fent clic aquí.

El Vet Aquí també té una finalitat solidària que es tradueix en la recollida de llibres a les escoles i algunes llibreries pel Rebost Solidari – Literari. Aquests llibres s’afegiran als lots d’aliments que repartirà el Rebost per Sant Jordi.

To Top