Victòria de prestigi al memorial Josep Tarrés davant el Manresa

Els integrants dels dos equips amb la vídua de Josep Tarrés, Gemma Costa / LLUÍS FRANCO

L’Escola Pia s’emporta la novena edició del memorial Josep Tarrés després de guanyar al vigent campió de la Segona Divisió B, el Manresa FS per un ajustat 4 a 2. El partit, tot i tractar-se d’un amistós, va ser el tercer assalt de la temporada, tal i com va quedar demostrat amb la intensitat mostrada entre els dos conjunts.

Cal recordar que a la lliga cap dels dos conjunts havia estat capaç d’endur-se la victòria. Després d’un inici on els dos equips, fidels al seu joc, es mantenien el respecte mutu, van ser els manresans qui, de la mà del millor jugador de la categoria, Carlos Corvo, van avançar-se en el marcador (0-1) després d’una acció d’estratègia finalitzada amb un fort xut que va sorprendre Santi Bertolín. Tot i algunes accions més per part dels dos equips, l’electrònic no es mouria i s’arribaria amb la momentània victòria visitant després de vint minuts de bon joc.

A la represa, amb un obrir i tancar d’ulls, Dani Castro va igualar l’encontre després de provocar una pèrdua de pilota a la sortida de pressió visitant (1-1). Pocs segons després, Lavado tornava a avançar els visitants després d’una gran jugada col·lectiva que deixava sense reacció als jugadors de Borja Burgos. Tocava remar a contracorrent.

De nou, el golejador Dani Castro tornava a igualar el marcador després d’un fort xut exterior a la sortida d’un córner en el minut vint-i-cinc. Quedaven quinze minuts d’encontre i tot estava per decidir. En el minut vint-i-vuit, Pep Font, superava, amb una gran definició, el jove porter manresà per avançar, per primera vegada, als de Can Colapi (3-2). Tot i les nombroses ocasions d’Oussama i Corvo, van ser, de nou, els sabadellencs qui, en el darrer minut de partit, tornarien a marcar de la mà de Sergi Ruiz per col·locar el definitiu 4 a 2 al marcador.

L’adéu de Sergi Ruiz

El memorial va servir, a més a més, per acomiadar Sergi Ruiz, jugador que ha vestit la samarreta escolàpia durant set temporades. En la seva llarga trajectòria al club de Can Colapi, Ruiz haurà aconseguit, entre d’altres fites, un títol de lliga i una històrica classificació per a la F4 de la Copa Catalunya