Esports

Dylan i Aarón reben el suport d’Amics Pou Nou Escorial

L’objectiu, recollir fons per afrontar el tractament de les malalties rares

Els dos equips de veterans van formar juntament amb el Dylan i l'Aarón / CEDIDA

Un centenar de persones es van acostar al Pavelló Nord de la nostra ciutat per assistir al torneig de futbol sala organitzat per Amics Pou Nou Escorial i donar suport als infants Dylan i Aarón que pateixen una malaltia de les considerades rares.

Exjugadors que han defensat diferents equips sabadellencs es van enfrontar a un combinat de veterans del FC Barcelona oferint un bon espectacle. Tot plegat gràcies, en bona part, a l’esforç d’un històric del futbol sala local com Teo Robles. També es va sortejar una samarreta del primer equip del Barça Lassa, amb l’objectiu de recollir fons i afrontar el costós tractament dels dos nens. Dylan i Aarón, juntamente amb els seus familiars, es van mostrar molt agraïts pel suport rebut en aquesta jornada solidària.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top