Ciutat

Els advocats de Sabadell oferiran aquest dijous orientació jurídica gratuita

Els advocats atenen els visitants durant el Dia de la Justícia Gratuïta de 2017 / LLUÍS FRANCO

En el marc del VIII Dia de la Justícia Gratuïta -una celebració present a tota Espanya-, el Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD) obrirà les seves portes i oferirà de 10:00h a 12:00h del matí orientació jurídica gratuita. Tots els ciutadans que s’apropin -expliquen des de l’ICASBD- rebran una primera orientació o assessorament sobre l’assumpte o problemàtica que els preocupi.

Altres actes organitzats per aquest mateix dia són la lectura pública del Manifest en Defensa de la Justícia Gratuïta -a les 13:00h- i la conferència “Justícia, informàtica i noves tecnologies”, a carrec de l’ex degà del Col·legi d’Advocats de Cartagena José Muelas Cerezuela. Aquesta xerrada tindrà lloc a les 18:30h, a la Sala d’Actes de l’ICASBD.

L’objectiu de tots els actes del Dia de la Justícia Gratuïta és -segon l’ICASBD- “acostar el torn d’ofici i assistència al detingut al ciutadà” i retre un merescut homenatge a la tasca social que duen a terme tots els lletrats i lletrades “que hi presten servei durant tot l’any en defensa dels drets de la ciutadania”.

Comentaris
To Top