ESPORTS

La Sabadellenca torna a Segona Catalana

La UE Sabadellenca està de festa. El club del sud de la ciutat va tancar el seu retorn a Segona Catalana aquest dissabte en una nova golejada al Municipal de La Creu. Els de Jesús Rueda ‘Betis’ van completar un gran partit davant Vilassar-Dalt ‘B’ (5-2) mantenint-se imbatuts a casa i confirmant una temporada històrica.

I és que els taronges no van donar opció al seu rival i abans del descans ja guanyaven per un contundent 3 a 0. Toni Mesa amb dos gols gairebé consecutius va obrir el camí i Yasser Chapfika va sentenciar. A la represa, Jose Montero i Moises Camprubí van arrodonir la golejada. Al tram final, amb l’ascens a la butxaca, els maresmencs van retallar.

Un ascens somniat en una temporada espectacular. La Sabadellenca s’ha assegurat el primer lloc i l’ascens quan encara falten tres jornades per acabar la lliga. L’artífex, el mateix que als ascensos del 2011 i el 2017, un Jesús ‘Betis’ que ja avisava a principi de temporada que havia tornat per a pujar de categoria. I ho ha complert.

FOTOS: CRÍSPULO DIAZ

Comentaris
To Top