Ciutat

El PSC demana explicacions pels càterings de Pa Natural

Presentació del Pla de Turisme, sota la lupa socialista / LLUÍS FRANCO

Des de quan l’Ajuntament contracta càterings a l’empresa Pa Natural? Quants diners ha rebut aquesta empresa del consistori? Quina relació mantenen? Són preguntes que es fa el PSC i que vol que el consistori respongui amb un informe de la relació que ha mantingut amb aquesta empresa.

Pa Natural és propietat del regidor Carles Bosch, que al desembre del 2016 va marxar del PSC juntament amb Lluís Monge, i els dos van passar des d’aleshores a ser no adscrits. En diverses ocasions, quan en aquest mandat l’Ajuntament ha ofert càterings, els ha contractat a Pa Natural. Els socialistes demanen al consistori aclarir si així també va ser en la presentació del Pla de Turisme del passat 14 de juny al Teatre Principal.

Els socialistes també volen confirmar que el càtering per la Festa Major de l’any passat es va contractar a Pa Natural i si va costar 9.000€, com publica avui Crónica Global. Des del PSC apunten que tant en la presentació del Pla de Turisme com en la Festa Major, Carles Bosch ja era regidor no adscrit “i va començar a votar al costat del govern en diferents qüestions”.

Vinculació des del 2015

Els documents exposats sobre els contractes menors de l’Ajuntament en el portal de transparència, per imports superiors a 6.000€, mostren aquests contractes des del 2013 fins al 2017; de les dades d’aquest any encara no se’n disposa perquè es publiquen de forma anual. El D.S. ha pogut comprovar aquí com des del 2015 l’Ajuntament ha contractat el càtering de la Festa Major a Pa Natural. Aleshores Carles Bosch era regidor socialista i la seva empresa va rebre un encàrrec per valor de 6.358€. El 2016, l’adjudicació pel càtering de la Festa Major es va tornar a contractar a la mateixa empresa, per valor de 7.309€. I l’any passat, el 2017, Pa Natural va tornar a proveïr el càtering per la Festa Major per valor de 9.016,78€.

Comentaris
To Top