Ciutat

El temps d’aquest divendres: les pluges marxen però els núvols es resisteixen

Les pluges s’aturaran aquest divendres però no ho faran els núvols, que seguiran a Sabadell al llarg de tota la jornada. Les previsions anticipen una baixada de les temperatures substancial, seguint la línia del dijous, amb una temperatura màxima de 28 graus i una mínima d’entre 18 i 19 graus.

La presència de núvols serà una constant al llarg del dia. Mentre que pel matí seran menys densos per la tarda s’aniran fent més espesos. En tot cas, però, la probabilitat de precipitació és baixa a la capital vallesana.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top