ESPORTS

El Ral·li de la Llana torna a ser puntuable pel Català de velocitat d’Asfalt

Responsables de Motor Club Sabadell i la regidora d'Esports, Marisol Martínez, a la presentació/Ll. Franco

El Motor Club Sabadell ha presentat aquest dijous la XIX edició del Ral·li de la Llana a les instal·lacions d’Autosi a Sabadell. La primera ‘Llana’ es va disputar ja fa 50 anys en l’àmbit del campionat de Catalunya de velocitat d’Asfalt, i en aquesta edició, després de cinc dècades, torna a ser puntuable per aquest campionat de ral·lisprint i els ja habituals de velocitat i regularitat per a cotxes històrics i clàssics.

La sortida de la prova serà el dia 15 de setembre a les 12 del migdia al Parc Catalunya, davant de l’edifici Paddock. En el mateix lloc de sortida s’ubicarà un village dedicat al motor amb concentracions de cotxes i simuladors de curses professionals, marxandatge i, per qui vulgui prendre alguna cosa, hi haurà food-trucks diverses. El parc d’assistència es desplaça a Caldes de Montbui, per estar més a prop dels trams.

Aquest any el primer tram passa per Sant Miquel del Fai. Es preveu difícil i espectacular per les vistes i una cruïlla que fa les delícies dels espectadors. Pel segon, els pilots arriben prop de Vic per a realitzar el mític tram de l’Estany, ràpid i de fàcil aparcament per al públic.

I l’últim tram és molt conegut pels amants del motorsport, també assequible pel públic. Els participants faran dues passades als trams, disputant un total de més de 250 quilòmetres entre trams i enllaços. A més dels responsables de Motor Club Sabadell, a l’acte de presentació hi va assistir la regidora d’Esports, Marisol Martínez. Comença el compte enrere. Us oferim el plànol del recorregut.

Comentaris
To Top