ESPORTS

El Sabadell Nord s’estrena a Primera Catalana davant el Vilassar

Els jugadors de Quico Diaz volen començar bé a casa/Ll. Franco

El Municipal de Ca n’Oriac es vestirà de gala aquest dissabte (19h) amb l’estrena del Sabadell Nord a Primera Catalana. Ho farà, a més, contra un rival, el Vilassar de Mar, que parteix com un dels candidats al retorn a Tercera Divisió. Els de Quico Díaz arriben després d’una intensa pretemporada en què han intentat corregir alguns desajustos defensius. En l’últim amistós va guanyar 0-4 a Castellar del Vallès. El tècnic local veu als seus homes amb moltes ganes. “Per nosaltres és un repte enorme i sabem que no podem cometre errors i saber aprofitar les poques oportunitats que generem per poder guanyar. Rebem un Vilassar molt competitiu”. Té a tots els efectius disponibles.

També comença la lliga a les altres categories de Territorial. A Segona, el Sabadell B de Pablo Becerril arrenca a Cardedeu (diumenge, 12h) i la Sabadellenca de Jesús Rueda, Betis, ho fa a la Zona Sud rebent avui dissabte (18h) al Can Parellada. A Tercera Catalana el Can Rull parteix com un dels teórics favorits amb el mateix bloc del descens i el técnic Numosky. Debuta al camp del At. Prat B dissabte a les 18.05h. L’únic representant local que juga a casa és el Tibidabo TR que s’enfronta al Hospitalense At. (diumenge, 12h). El Llano visita a la PD Pajaril (avui, 17h); la Marina Can Gambús, que va pujar als despatxos després de perdre la promoció, es desplaça a Sant Cugat per jugar contra el Mirasol Baco (diumenge, 12h) i l’Escola Planadeu buscarà els tres primers punts a Barberà davant l’Esc.F. Barberà/Andalucia.

En Lliga Nacional juvenil, el Mercantil de Dani Fernández tractarà de confirmar les excel·lents sensacions que va oferir contra el Barça B a Terrassa. Es trobarà, però, un bon rival com el Jàbac, sempre candidat a tot. Serà avui dissabte a les 18.15h. Els mercantilistes sense el lesionat Aiman.

Comentaris
To Top