ESPORTS

L’OAR Gràcia s’acomiada amb regust agredolç de la temporada (33-31)

L'equip verd-i-blanc s'ha mostrat més efectiu davant el conjunt amfitrió per acomiadar-se amb una victòria / J. Altimis (CEDIDA)

Després de perdre totes les opcions davant el Carballal gallec -que ha certificat el primer lloc del grup i l’ascens guanyant al BM Montequinto per 26-23-, l’OAR Gràcia s’ha acomiadat de la temporada amb una solvent victòria davant l’amfitrió Schär Colores Zaragoza (33-31) en un duel de tràmit. Les gracienques han acabat segones del grup amb 4 punts i un regust agredolç.

Tot i que només estava en joc l’honor, ambdós equips han posat ganes i interès. El Schär no volia acomiadar-se de la seva afició sense puntuar i l’OAR, donar una última alegria als seguidors sabadellencs desplaçats al pavelló Valdefierro aragonès, tenyit dels colors verd-i-blancs. La primera part ha estat un intercanvi constant de gols i també d’imprecisions. D’un 2-4 inicial s’ha passat al 7-6 i la igualtat seria la tònica.

L’OAR s’ha topat amb la bona actuació de la portera Mari Luz Bernal, providencial pel seu equip en diverses oportunitats. El moment més crític ha estat amb 12-10, quan Daisy Montserrat ha aturat un llançament des dels 7 metres i això ha rellançat l’OAR (13-15) gràcies a l’encert d’Ona Magrinyà i Eury Ruano. També s’ha afegit Alba Martín i en última instància Janna Sobrepera per arribar al descans amb igualtat absoluta en el marcador: 18-18.

Més efectiu

A la represa, la dinàmica d’equilibri s’ha mantingut, però l’OAR s’ha mostrat més sòlid i també més efectiu i això li ha permès agafar un avantatge en el marcador (24-21) que ha sabut gestionar fins al final del partit. Fins i tot ha gaudit de diferències de quatre gols. El Schär s’ha estavellat en la seva precipitació i també en una Daisy que s’ha fet gran en diverses intervencions.

Janna i sobretot Eury Ruano han aparegut en els moments decisius per evitar la reacció local i s’ha viscut un tram final tranquil per assegurar el triomf i la segona posició del grup. L’equip de Carol Carmona s’ha tornat a quedar a les portes de l’ascens a Divisió d’Or després d’una gran temporada. Segur que ho tornarà a intentar.

FOTOS: J. ALTIMIS (CEDIDES)

Comentaris
To Top