Ciutat

Activen les ajudes per l’IBI: com i qui pot demanar-les?

Les claus de les subvencions en l’impost

L’Ajuntament de Sabadell obre el període per sol·licitar un ajut econòmic a l’Impost de Béns Immobles (IBI) d’aquest any, adreçat especialment a persones amb escassa capacitat econòmica. L’Ajuntament destinarà 350.000 euros per a aquesta convocatòria de subvenció, amb la finalitat de contribuir al sosteniment de famílies amb rendes molt baixes.

El criteri d’atorgament de les subvencions serà per a nivells de menor a major renda, fins a exhaurir la partida pressupostària. Els límits de renda establerts per atorgar ajuts van de zero ingressos fins a un màxim de 23.520 euros. En qualsevol cas, l’import màxim de cada ajut serà de 250 euros.

Com sol·licitar-ho

Entre altres requeriments, podran optar a les subvencions les persones empadronades a Sabadell, que tinguin domiciliats tots els tributs municipals (i estiguin al corrent de pagament de tots els impostos, municipals, autonòmics o estatals) i que no siguin propietàries, ni elles ni cap de les persones residents a l’habitatge, de cap altre immoble urbà, tret de places d’aparcament o trasters.

Les persones sol·licitants han de tenir en compte que l’import de l’ajut econòmic està sotmès a tributació i s’ha de declarar l’IRPF. Departament de Comunicació – Pl. de Sant Roc, 1. 08201 Sabadell. Tel. 93 745 31 18. [email protected] Horari del 30 de juliol al 31 d’agost: de 8 del matí a 3 de la tarda

La sol·licitud s’haurà de formalitzar mitjançant un imprès que es pot obtenir al web municipal (apartat Subvencions de la Seu Electrònica) i a les oficines d’Atenció Ciutadana. Es podrà presentar en qualsevol oficina del registre municipal o per qualsevol altra modalitat de les previstes a la normativa del procediment administratiu comú. El pagament dels ajuts es faran en el termini màxim de tres mesos a partir de la publicació de les concessions.

Comentaris
To Top